Frisian Sailing Company

Tweedaagse all-inclusive teambuilding

Wie zei dat een teambuilding afzien moet zijn? Communicatie en samenwerking komen volop aan bod, terwijl u in een informele sfeer uw collega's goed leert kennen. Beleef in alle comfort de ontspanning van een verblijf op en aan het water op een luxe traditioneel zeilschip. Een tweedaags arrangement vol van actieve ontspanning met een hotelwaardige accommodatie aan boord van het imposante zeilschip. Tijdens deze twee dagen wordt uw groep ondergebracht in de 5-sterrenaccommodatie aan boord van deze luxe tweemastschoener, wordt door de kok van uitstekende maaltijden voorzien, kunt u naar wens actief deelnemen aan het zeilen of ontspannen op het zonnedek en mag u 's avonds van de jacuzzi aan dek gebruikmaken.

2daagse luxe collage wapen

Details

De tweedaagse tocht begint standaard om 10:00 in de haven van Enkhuizen, waar na een gezellige ontvangst koers wordt gezet naar een van de vele Zuiderzeestadjes die Nederland rijk is. De bestemming wordt in overleg met de schipper bepaald, maar is natuurlijk afhankelijk van de weer- en windomstandigheden. Tijdens het varen krijgt iedereen volop de gelegenheid om aan het zeilen deel te nemen. Samenwerking en communicatie zijn hierbij belangrijk!

Na een dagje zeilen en ontspannen kan er in de haven worden genoten van een heerlijk diner in de fraaie salon. In de haven - en bij rustig weer ook onderweg - kan er van de jacuzzi aan dek gebruik worden gemaakt. De prachtige bar is uitermate geschikt voor een afzakkertje en een lange, gezellige avond.

De volgende ochtend wordt na een heerlijk ontbijt de terugreis weer ingezet en kunnen de gasten onderweg van uitstekende hapjes genieten. Om 17:00 kunt u in Enkhuizen weer uitchecken.

Prijzen & voorwaarden

Voor dit arrangement geldt een all-in prijs voor de accommodatie inclusief de goed verzorgde maaltijden en drankjes (koffie, thee, water, fris, bier en wijn), beddengoed en handdoeken, eindschoonmaak, havengeld, motorkosten voor de havenmanoeuvres en natuurlijk de huur van het schip plus crew voor 2 dagen. De maaltijden bestaan uit: 

  • 2x koffie/thee met scheepskoek
  • 2x uitgebreid lunchbuffet
  • borrelgarnituur
  • 3-gangen diner
  • luxe ontbijtbuffet
  • snack voor het uitschepen

Onze algemene voorwaarden zijn op dit arrangement van toepassing.

Dit arrangement is speciaal samengesteld voor groepsboekingen, uw groep chartert het schip dus voor alleengebruik. Er geldt een minimale groepsgrootte van 18 en een maximale groepsgrootte van 36 personen voor dit arrangement. Toch een grotere of kleinere groep? Neemt u gerust contact met ons op voor een passend voorstel.

De prijs per persoon is afhankelijk van de groepsgrootte:

Aantal personen Prijs per persoon
18 - 21 € 435,00
22 - 25 € 385,00
26 - 29 € 350,00
30 - 33 € 325,00
34 - 36 € 310,00

Aanvragen

Geef in het onderstaande formulier uw gewenste datum en het aantal personen door. Wij controleren de beschikbaarheid van het schip en nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Lees hier hoe zorgvuldig wij met uw gegevens omgaan

De Bemanning
  • Schipper Erik van Aken
  • Schippers Erik en Jule

Anderen bekeken ook

Elizabeth

Elizabeth

Driemastklipper - Lemmer
60
34

Elizabeth

Driemastklipper - Lemmer
60
34
Mare fan Fryslan

Mare fan Fryslan

Driemastschoener - Enkhuizen
85
41

Mare fan Fryslan

Driemastschoener - Enkhuizen
85
41
Vliegende Hollander

Vliegende Hollander

Tweemastklipper - Lemmer
60
34

Vliegende Hollander

Tweemastklipper - Lemmer
60
34
Wapen fan Fryslan 4.9 sterren, gebaseerd op 65 reviews